Welkom bij « Les Tilleuls » !Les Tilleuls : een B&B een B&B van 5 kamers met karakter.

Dit gastvrije huis verwacht u voor uw escapade in de Ardennen. Met z’n tweeën, met uw gezin of met vrienden, u zal er rust en comfort vinden, een subtiele mengeling van geschiedenis en moderniteit in een weelderig groene natuur, op korte afstand van het centrum van Vielsalm.


Caroline zal u in haar elegant huis, in 1873 opgericht, hartelijk verwelkomen. Zij ontvangt u in het Frans of in het Engels, en spreekt ook wat Nederlands.


De woning, door haar familie gerestaureerd en smaakvol ingericht, biedt een grote zitkamer met open haard, een ruime eetkamer die op een groot terras pal op het zuiden uitgeeft, een sauna, een met bomen beplante tuin, een private parking en een WiFi aansluiting.


« Les Tilleuls » is een uitnodiging tot ontspanning, rust, herbronning, en het ontdekken van een afwisselende en beschermde natuur.


Dichtbij Gouvy, Stavelot, Malmedy, la Roche-en-Ardenne, Spa, Houffalize, Durbuy, of nog Luxemburg en in een ongeschonden natuurlijk kader, kan u tijdens uw verblijf in de streek van de vallei van de Salm, uit een brede waaier aan sportieve en culturele activiteiten kiezen.